Zij vertellen jouw verhaal.

Paul Hoekstra en Job Veldhuis leerden elkaar kennen op de middelbare school. Paul was docent. Job scholier. Samen schreven ze onder andere korte scènes, verhalen en zelfs toneelstukken. In 2019 gaf het duo zijn eerste boek uit, getiteld ‘Inspecteur Vos’.

Ze noemen zichzelf digitale helden op sokken. Niet omdat ze niks durven, maar gewoon omdat het lekker klinkt (en sokken heel comfortabel zijn). Ze gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd voor je klaar om jou met je teksten te helpen.

Paul Hoekstra

Paul behaalde in 2013 zijn Master of Arts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en wist die daarna aan te vullen met een Master of Education. Inmiddels is hij al meer dan tien jaar werkzaam in het middelbaar onderwijs, waar hij gaandeweg een passie voor schrijven ontwikkelde. Tien jaar lang schreef hij onder meer toneelstukken voor de school. Gedurende een paar jaar was hij daarnaast nauw betrokken bij het onderhouden van de sociale media op zijn school.

Paul Hoekstra

Job Veldhuis

Job maakte kennis met sociale media als beheerder van een van de grootste Wie is de Mol-fanaccounts van Nederland. Hij (mede-)beheerde na zijn middelbare schooltijd onder andere de Facebook, Instagram en Twitteraccounts van een theater, een bioscoop en van Luchthaven Schiphol. De afgelopen vijf jaar schreef hij samen met Paul verschillende toneelstukken. Inmiddels werkt hij als Marketing & Communicatiemanager voor EetSmakelijk.